Harry Potter Quiz kampioenschap

Totaal aantal plaatsen 10

Datum en tijd:

8 september, 2022 20:00 - 23:00

Locatie

Lab-1, Keizersgracht 19, Eindhoven, NB, 5611 GC

Deel dit event

Beschrijving

Beste Potterheads,
Na een succesvolle reeks Harry Potter quizzen door het hele land, is het dan eindelijk zover: het Harry Potter Quiz Kampioenschap! Dit is dé kans om erachter te komen wie de beste Harry Potter kenners van heel Nederland (en België) zijn!
INHOUD VAN DE QUIZ
Dit is een eenmalige quiz voor de állerbeste teams. Het niveau zal dus een stuk hoger liggen dan bij onze normale Harry Potter quizzen! Er zal ook meer aandacht zijn voor de boeken dan normaal. Let op dat Fantastic Beasts, The Cursed Child en verscheidene andere Harry Pottermedia zoals Pottermore ook voorbij kunnen komen in de quiz (maar wel in veel mindere mate).
RESERVERING
Wij reserveren een plaatsje voor álle teams die ooit in de top geëindigd zijn bij een van onze Harry Potter quizzen in 2021 of 2022.  Er zijn ook nog enkele “Wildcards” die een ieder mag bestellen los van of ze ooit meegedaan hebben of in de top zijn geëindigd.
PRIJZEN
We hebben een paar hele mooie Harry Potter prijzen voor de deelnemers van de quiz, waaronder voor de eerste plaats een hele mooie beker!
BELANGRIJKE INFORMATIE
– Deelname is €19,50 per team
– Teams van 2 tot 5 personen
– De quiz start om 20:00
Evenement afgelopen
MENU