Muziekbingo’s

Muziekbingo’s

Bingo’s alleen voor bejaarden? Dacht het niet! Met deze muzikale variant gaat het dak eraf. Blijf niet stilzitten en swing mee op de deuntjes van grote hits en herkenbare meezingers.

Schuif de tafels opzij en gooi die voetjes van de vloer. Er is geen tijd om stil te zitten tijdens de muziekbingo. Maar vergeet ondertussen niet ook op het blad weg te strepen, anders komt die bingokaart nooit vol!

De muziekbingo wordt, zoals u altijd van ons kan verwachten, volledig verzorgd. De presentator maakt er uiteraard een groot feest van. Daarnaast zijn de bingokaarten en leuke prijzen inbegrepen. Een avond vol muziek, meezingen en heel veel plezier. Swing met ons mee op hits van toen en nu.

Het principe is hetzelfde als normale bingo, maar de getallen zijn vervangen door liedjes. Van de leukste top 40 nummers tot grootste hits van vijftig jaar geleden, niets is uitgesloten. Zo kunnen op één avond Queen en The Beatles voorbij komen, maar ook Beyoncé en Taylor Swift. Allerlei muziekgenres en artiesten komen voorbij, dus er zit altijd wel een nummer voor jou bij. Meezingen wordt aanbevolen. Dat maakt een valse bingo ook meteen minder erg.

De muziekbingo thema’s

Wilt u ook een Muziekbingo?
Neem dan contact met ons op.

MENU
%d bloggers liken dit: