Proeverijen

Proeverijen

Wilt u uw teamleden dichter bij elkaar brengen? Denk dan ook eens aan een proeverij, want het drinken van een biertje verbindt.

Wat kun je verwachten?

Een saaie avond staat niet in ons woordenboek. Wij maken van iedere proeverij een beleving. Bier gaat niet alleen om een avond drinken tot de zon op komt. Wij zorgen voor een totaalpakket van drankjes, hapjes en genoeg gespreksstof. Alle speciaalbieren die wij presenteren hebben een verhaal. Het is aan ons om dat te vertellen en aan u om daarvan te genieten. Ons motto: water is pas lekker als het langs de brouwerij is geweest!

Uw groep drinkt niet alleen bier, maar wij brengen mensen met elkaar in contact. Er zijn duizenden meningen en smaken, het zou zonde zijn als die niet worden gedeeld. De bierproeverij is daarom zeer geschikt als teamuitje of bedrijfsactiviteit.

Wist u dat…

Bier is niet de enige drank die wij graag drinken. U kunt ook bij ons terecht voor andere proeverijen. Mocht uw voorkeur uitgaan naar whiskey, gintonics, wijn of een andere drank, bent u bij ons toch aan het goede adres. Naast onze eigen kennis hebben we een groot netwerk van specialisten.

Een aantal van de opties

.

Bierproeverij voor uw team?
Neem dan contact met ons op.

MENU
%d bloggers liken dit: