Quiz op maat

Quiz op maat

Wilt u uw werknemers een leuke dag of avond bieden en ondertussen de sfeer op de werkvloer nóg beter maken? Heeft u een product of kennis die moet worden geïntroduceerd bij uw werknemers of ander publiek? Dan bent u bij Quiz & Fun Events aan het goede adres. Wij maken leuke en originele quizzen en andere activiteiten voor bedrijven. De activiteit wordt afgestemd op uw wensen en het bedrijf. Of het nu gaat om een pubquiz, popquiz of andere quiz, wij maken alles op maat en zorgen voor een onvergetelijke avond.

Wat kun u verwachten?

Quizzen zijn een ideale bedrijfsactiviteit, waar iedereen aan kan meedoen. Het verbetert de teamspirit en zorgt voor een avond waar nog lang over wordt gesproken. Wij vinden het belangrijk dat de quiz passend wordt gemaakt en houden rekening met de doelgroep, het bedrijf en persoonlijke wensen.

De quiz kan volledig worden afgestemd. Wilt u meer muziek? Vragen over de activiteiten van uw bedrijf of personeel? Dat is allemaal geen probleem, want onze quizzen worden met de hand samengesteld. In overleg met u maken we er een mooi geheel van.

Wij kunnen bij u op locatie komen, maar natuurlijk ook helpen met het zoeken van een geschikte locatie in de buurt. Wij werken samen met veel leuke horecagelegenheden in Nederland en brengen u graag in contact met hen, mocht u nog geen geschikte locatie hebben.

Kennis- en productintroductie

Zo is het mogelijk om een quiz te maken over kennis- en productintroductie. Wij kunnen ons steentje bijdragen als u uw personeel hierin wilt trainen. Als u bijvoorbeeld een nieuw product heeft en uw personeel hiermee kennis wilt laten maken, kunnen wij hierin voor u veel betekenen. We kunnen samen met u gaan zitten en maken een volledige quiz over het product en de eigenschappen hiervan. Natuurlijk kunt u het product ook alleen presenteren, maar de informatie blijft vaak beter hangen en kennis wordt beter overgedragen wanneer mensen actief meedoen met een activiteit. Daarnaast levert het een gezellige middag op.

Online quiz

Werken uw werknemers nu vooral thuis vanwege het coronavirus? Dan is een online quiz een goed alternatief. Iedereen kan met één muisklik meedoen. De opties zijn hetzelfde als bij een normale quiz en wordt volledig afgestemd op uw bedrijf, personeel en wensen.

Wilt u een popquiz met de leukste muziek of juist een pubquiz met leuke en lastige vragen? Bij ons bent u aan het goede adres. De quizzen worden met de hand samengesteld, dus aanpassingen maken is geen enkel probleem. In overleg met u maken wij er een mooi geheel van.

.

Quiz op maat?
Neem dan contact met ons op.

MENU
%d bloggers liken dit: