Speciaalbieren

Speciaalbieren

Bier wordt niet voor niets het gele goud genoemd. Ons motto is dan ook: Water is pas lekker als het langs de brouwerij is geweest

De wereld van speciaalbieren is enorm groot. Alle bieren op één avond proeven is daarom onmogelijk. Wij zijn fervente en enthousiaste bierkenners met veel ervaring in de horeca en de wereld van (speciaal)bieren. Die kennis delen wij maar al te graag.

.

Advies

Daarom stellen wij een leuk en afwisselend aanbod voor u samen om met een gezelschap te proeven. Tijdens de activiteit worden verschillende bieren geproefd en wordt uitleg gegeven over de brouwerijen, eigenschappen en oorsprong van het gele goud. Van de bron tot de bar, wij raken niet uitgepraat over bier.

De Bierkaart

Bier is meer dan alleen een avond drinken tot de zon op komt. Het is een belevenis. Het perfecte bier op het juiste moment, daar draait het om. Wij geven daarom graag advies aan eigenaren van cafés en restaurants om samen de perfecte bierkaart samen te stellen. Er zijn honderden bieren van talloze brouwerijen. Wij begrijpen dat u hierdoor niet altijd weet welke bieren geschikt zijn voor uw gelegenheid. Wij willen u daarbij helpen.

We nemen de huidige bierkaart door, kijken wat uw concurrent op tafel zet, welke bieren bij uw gelegenheid passen en met welke gerechten ze goed samengaan. Aan het einde heeft u een fantastische bierkaart, waar gasten door worden verrast.

.

Wilt u ook bieradvies?
Neem dan contact met ons op.

MENU
%d bloggers liken dit: