Thema quizlocatie

Thema quizlocatie

ThemaQuizzen

Themaquizzen zijn onze specialiteit. Marvel, Disney of How I met your mother, wij zijn fan van allemaal! Elke maand hebben wij een nieuwe thema. Met iedere quiz reizen wij door het hele land naar de vele locaties. Zo zijn de quizzen altijd in de buurt.

De quiz bestaat uit 8 rondes. Alle quizzen worden met veel zorg samengesteld. Hiervoor wordt al het materiaal (films en series) meerdere keren bekeken, waarbij honderden vragen worden bedacht. Zo ontstaat een leuke en gevarieerde quiz, met originele vragen, grappig beeldmateriaal en leuke geluidsfragmenten. De drie beste teams krijgen een mooie prijs, die is afgestemd op het thema.

Heeft u een (horeca)gelegenheid waar wij nog geen quizzen organiseren, maar wilt u dit wel? Dan staan wij altijd open voor een toffe samenwerking. We kunnen met u de mogelijkheden doornemen om de leukste activiteiten ook bij uw gelegenheid te houden.

Draagt bij aan extra naamsbekendheid

2,5 tot 3 uur een volle zaak

Extra verkoop aan drankjes en hapjes

Onze thema’s

Elke maand presenteren wij een nieuwe themaquiz. We hebben al heel veel quizzen met uiteenlopende thema’s gehad. De leukste en populairste thema’s krijgen meerdere edities, want met duizenden vragen kunnen we eeuwig doorquizzen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een quiz specifiek gericht op uw locatie of evenement te maken. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

ThemaQuiz op uw locatie?
Neem dan contact met ons op.

MENU
%d