Over ons

Over ons

Aangenaam, David is de naam. Wat jaren geleden begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot bedrijf met meer dan 400 quizzen, muziekbingo’s en proeverijen per jaar. Wij maken eigen quizzen, selecteren de dranken en kiezen de leukste plaatjes uit.

Plezier, gezelligheid en vrije tijd vinden wij erg belangrijk. Geen inspanning zonder ontspanning. Wij hebben het tot onze missie gemaakt om mensen blij te maken met de leukste quizzen en andere activiteiten.

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Wij hechten veel waarde aan alle deelnemers van de activiteiten en hebben oog voor uw bedrijf en horecagelegenheid. Bij ons bent u geen nummertje. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat het een geslaagde middag of avond wordt.

Wij rijden door het hele land naar verschillende locaties toe. Bij alle gelegenheden komen wij graag om quizzen, proeverijen en muziekbingo’s te verzorgen. Wij nemen daarom alle zorgen uit handen en kijken met u waar behoefte aan is. Samenwerken zit in ons DNA.

Als we elkaar nog niet hebben ontmoet, maken wij graag kennis met u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Zien we u snel bij een van de activiteiten?

.

Onbegrensde mogelijkheden

Onmogelijk staat niet in ons woordenboek. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Heeft u een wens of vraag, maar bent u dit nog niet bij ons tegengekomen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u iemand die een bedrijfsuitje presenteert? Wij kunnen dit.

Wilt u een spelletjesmiddag? We regelen dit.

Bingo? Waarom niet!

Een quiz over een nieuwe product? Wij maken er een mooie quiz over.

Onmogelijk wordt bij ons mogelijk.

Wilt u een activiteit of heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.

MENU
%d bloggers liken dit: