Friends quiz

Friends quiz

Over de quiz

  • I’ll be there for you
  • Van makkelijke vragen tot vragen voor de echte diehard friends fans
  • 8 rondes vol met momenten uit jouw favoriete serie

No one told you life was gonna be this way. De best gewaardeerde sitcom aller tijden gaat al ruim 25 jaar mee en is nog steeds mateloos populair. In 2018 alleen al hebben Netflix-kijkers wereldwijd ruim 54,3 miljoen uur Friends bekeken. En dat is niet gek getuige het tijdloze, herkenbare karakter van de serie.

Of het nu de kapsels waren (the Rachel-look) of de groeiende waardering voor Bromances (Joey en Chandler), Friends heeft wereldwijd een grote impact gehad op de mensen die ermee zijn opgegroeid. En dat blijft voortduren, want ook de nieuwe generatie omarmt het massaal. Kortom: het is nu tijd voor een avond waarop al jullie het tegen elkaar kunnen opnemen in deze quiz over alle 236 afleveringen.

In 8 rondes met vragen, foto’s, nummers en een hoop fragmenten testen we jullie kennis over de grappige karakters, de vele gastrollen en de beste quotes uit de serie. Weet jij daar alles over? Stel dan nu je team met een Ross, Chandler, Monica, Rachel, Phoebe of Joey samen en doe mee. We’ll be there for you!

MENU
%d bloggers liken dit: