Benefiet PopQuiz

Details
Date:

januari 22

Time:

08:00 pm - 10:00 pm

Click to Register: Click to Register
Organizer

Quiz & Fun Events

Website: Organizer's Website
BenefietPopQuiz voor het Filmcafé

Quiz mee voor het goede doel!

Het Filmcafé in Utrecht is op 12 januari getroffen door een brand die is begonnen bij een van de andere bedrijven in het pand. Wij van Quiz & Fun Events hebben al vele malen te gast mogen zijn om de leukste Pub-, Pop- en Themaquizzen te organiseren.

De eigenaren Alwin en Omar hebben een plek gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt en hebben al vele prachtige evenementen georganiseerd. Het zijn twee ondernemers die ik erg hoog in het vaandel heb staan.

Helaas was op het moment van de brand het Filmcafé niet verzekerd, omdat de coronacrisis er ook bij hen flink heeft ingehakt. Om voort te kunnen blijven bestaan, hebben ze veel kosten proberen te besparen, waaronder de verzekering.

Omdat de plek, het idee en de pracht van het FilmCafé moet blijven voortbestaan gaan wij een BenefietPopQuiz organiseren. Je mag dus de heerlijkste plaatjes raden voor het goede doel.

Datum: 22 januari van 20.00 tot 22.00 uur.

Deelname kost €10.- (ex serv.)

Je krijgt twee dagen voor aanvang de inloglink per mail opgestuurd zodat je kunt meespelen. De quiz wordt gehouden via het platform Zoom en wordt gepresenteerd door quizmaster Mourad van PopQuiz073 & David van Quiz & Fun Events.

Geef een reactie