De Top 2000 Quiz | Rotterdam

Details
Date:

december 19

Time:

03:00 pm - 06:00 pm

Click to Register: Click to Register
Organizer

Quiz & Fun Events

Website: Organizer's Website
Venue

Annabel

20 Schiestraat, 3013 AH Rotterdam

Rotterdam, ZH, NL, 3013 AH

Een avond vol hits uit de lijst der lijsten.

December is de maand van kerst, veel eten en de lijst der lijsten. Vandaag is het dan ook tijd voor de Top 2000 PopQuiz.

De Top 2000 is een van de mooiste muzieklijsten die er is. We gaan vandaag dan ook in 8 rondes deze lijst centraal stellen. Weet jij de volgorde van de top 10? Weet jij als je een plaat hoort meteen de titel en artiest? Dan moet je zeker meedoen!

De quiz in Rotterdam gaat een heel bijzondere zijn waarbij wij ook live muziek zullen hebben. Bereid je dus maar voor op een middag vol entertainment, muziek, veel fragmenten en een hoop gezelligheid. Nodig je familie uit, kom met je vrienden of neem je overbuurman mee want deze gezellige popquiz wil je niet missen.

Belangrijk

– Deelname : €17,50.

– Teams 2 t/m 5 personen.

– Geef van te voren je teamnaam door.

Quiz & Fun events houdt zich aan alle geldende richtlijnen betreft corona. Mocht het evenement niet plaats kunnen vinden of verzet moeten worden kan er altijd gebruik gemaakt worden van een refund.

#Rotterdam #pubquiz #quizfunevents #popquiz #top2000 #uitgaanrotterdam #quizzen #trivia #top2000quiz #livemuziek #annabel

Geef een reactie