Advies

Advies

Advies of hulp voor uw horecagelegenheid?

Bar rescue, maar dan zonder geschreeuw en gescheld. Wij kijken met een open blik naar uw café of bar en geven daarna advies waar u iets mee kunt.

Adviesbureaus zijn duur, maar goed advies hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Wie heeft zin in het lezen van ellelange rapporten met dure en onhaalbare oplossingen? Daarom gooien wij het over een andere boeg.

Wij gaan met u het gesprek aan. Vaak begint dit met een eerste telefoongesprek, waarin u vertelt wat de problemen zijn, waarover u advies wilt en wat uw budget is. Ook kunnen wij mystery guests naar uw gelegenheid sturen op verschillende tijden en momenten, zodat we een goed beeld krijgen van uw gelegenheid, de uitvoering van de werkzaamheden en de gastvrijheid van het personeel.

Daarna gaan wij met u aan tafel zitten en nemen het bezoek van deze mystery guest met u door. Hierbij kunt u denken aan een rondje door de zaak en de punten die zijn genoteerd door de mystery guest. We geven een advies en kunnen ook personeelstrainingen verzorgen. We houden rekening met het imago van uw zaak, wat u wilt uitstralen en waarin deze twee dingen nog niet helemaal overeen komen. 

De laatste fase is een advies over hoe alles kan worden gestroomlijnd. Hierbij kunt u denken aan: hoe zorgt u ervoor dat uw doel kan worden behaald, zonder dat eerst een banklening moet worden afgesloten om dit te bereiken.

Naast het bedrijfsadvies bieden wij hulp bieden op de volgende onderwerpen:

  • Evenementen
  • Sociale media
  • Het speciaal bier assortiment.
  • De borrelkaart 

.

Wilt u bedrijfsadvies?
Neem dan contact met ons op.

MENU
%d bloggers liken dit: